Igår träffades Sverigedemokraterna Malmös medlemmar på Kockum fritid där SD Malmös valkonferens fastställde kommunfullmäktigelistan och regionfullmäktigelistan inför valet 2022. Valberedningens förslag antogs enhälligt.

Första tio namnen på kommunfullmäktigelistan:

 1. Magnus Olsson
 2. Jörgen Grubb
 3. Nima Gholam Ali Pour
 4. Lisbeth Persson-Ekström
 5. Anders Olin
 6. Jaqueline Maly
 7. Rickard Åhman Persson
 8. Stefan Plath
 9. Anders Pripp
 10. Michael Hård af Segerstad

Första fem namnen på regionfullmäktigelistan

 1. Jaqeuline Maly
 2. Jörgen Grubb
 3. Magnus Olsson
 4. Ola Johansson
 5. Staffan Appelros

Sverigedemokraternas oppositionsråd i Malmö, Magnus Olsson (SD), kommenterar:

Våra listor präglas av stabilitet, kompetens och förnyelse. Vi ställer upp med såväl välkända namn med längre erfarenhet som nyare, yngre kandidater som kommer stärka vår kommunfullmäktigegrupp. Jag är både stolt och positiv till den nya laguppställningen där kompetensen är bred. Nu kan vi fullt ut fokusera på valrörelsen och leverera det maktskifte som Malmö behöver.