Sverigedemokraterna Malmö har anställt en kommunikatör. Markus Celander som har en mångårig bakgrund som journalist för Lokaltidningen kommer framöver arbeta som kommunikatör för Sverigedemokraterna Malmö.

Magnus Olsson, oppositionsråd för SD Malmö, kommenterar:

Det här är en väsentlig förstärkning av vårt lag här i Malmö och kommer skapa bättre förutsättningar för oss att få till ett maktskifte. Nu kan vi öka möjligheterna för att få ut vår vision och våra argument till Malmöborna. Vi vet att många Malmöbor har tröttnat på socialdemokratin. Det viktiga är att vi nu kommunicerar ut att det finns seriösa alternativ till den misslyckade socialdemokratin. Det kommer Markus hjälpa oss med. 

Markus Celander, kommunikatör för SD Malmö, kommenterar:

Syftet är att i högre grad synliggöra SD Malmö och att kommunicera partiets förslag och synpunkter. Jag upplever att det finns mycket okunskap och fördomar om Sverigedemokraterna, och till och med rena lögner. Jag hoppas att jag kan bidra till att kommunicera en mer rättvis bild av partiet.

För att kontakta Markus Celander kan man ringa: 072-9620480